maandag 28 februari 2022

Veel beter Luctor B1 laat zich in Diepenveen kaas van het brood eten

Afgelopen zaterdag zijn we getuige geweest van puntendiefstal op klaarlichte dag in Diepenveen door de plaatselijke vv. Slachtoffer was Luctor B1 dat zich de 3 punten liet ontfutselen door de Sallanders die twee fouten in de Luctordefensie genadeloos afstraften. Luctor was - vooral in de tweede helft - heer en meester op het veld geweest, maar in het voetbal gaat het om een goal meer te maken dan je tegenstander en dat was Luctor even vergeten. Diepenveen kwam op voorsprong toen een ingooi van Luctor pardoes bij een Diepenvener terechtkwam die er vervolgens mee aan de haal ging resulterend in de 1-0.

Na een donderpreek in de rust door coach Huub waren zijn jongens vastbesloten om de boel in de tweede helft recht te trekken. Diepenveen werd aan alle kanten bestookt. Talloze corners die niet op de vingers op twee handen waren te tellen, kopballen op de lat, vrije trappen, schoten, bijna alles ging mis. Toen Ryan na driekwart wedstrijd toch gelijkmaakte met een granaat van een kopstoot, wist iedereen, nu gaan ze er overheen. Maar dat gebeurde niet. Diepenveen bleef in leven en kreeg uit het niets door heel knullig balverlies ineens de bal voor het inschieten. De voorsprong van Diepenveen was volstrekt tegen het spelbeeld in, maar Luctor had het - vanwege de twee fouten -  helemaal aan zichzelf te wijten.

Alsof Luctor een portemonnee uit de jaszak liet vallen, die deze vervolgens doodleuk door Diepenveen in eigen zak stak werd gestoken. Aan het eind van de wedstrijd ging Luctor alles of niets spelen waardoor het grote gaten liet vallen. Hier wist Diepenveen nog een keer van te profiteren waarmee de 3-1 eindstand een feit was. Vlak na de laatste goal ontstond nog een schermutseling tussen Ryan en enkele spelers van Diepenveen. Spelers wilden elkaar te lijf gaan en moesten door staf en medespelers van beide teams uitelkaar gehouden worden. Toen de rook eenmaal was opgetrokken mocht de speler van Diepenveen een gele, en Ryan een rode kaart aan hun kaartenverzameling toevoegen.

Een zure onverdiende nederlaag, maar goed, eigen schuld, dikke bult. Hiermee verspeelde Luctor de mogelijkheid op een 6e plek in de competitie. Nu moest het Wijhe en Diepenveen voor laten gaan en eindigde het als 8e in de Hoofdklasse E Najaar. Gezien de middelmatige kwaliteit van de twee Sallandse teams was dit extra zuur.

We hebben nog een bult foto's. Hieronder een kleine selectie. De rest kunt u HIERRR bekijken in het webalbum.

De warming-up van Diepenveen


Wacht es even... die kennen we toch?

En die ook

Wordt tijd voor een bril Huub

Je maakt de gekste blessures mee. Sil wordt opgelapt middels de Heimlich-manoeuvre 

Ook deze poging van Teun levert niets op

Deze magistrale kopbal van Ryan trouwens wel: 1-1


Geen opmerkingen:

Een reactie posten