zondag 11 oktober 2020

Recepten voor ballen gehakt om de kantineloze weekenden mee door te komen

Hallo fans,

Niks aan hè die weekenden zonder voetbal bij Luctor? Als je geen functie hebt als speler, trainer, coach, leider, vlagger, scheidsrechter, coördinator, accomodatiemeester, oud-papierverzamelaar, of perschef, dan kom je er gewoon niet in op Sportpark De Horst. En mocht je wel tot de uitverkorenen behoren, dan doe je je ding en ga je weer naar huis. Dus niet na de wedstrijd ouwehoeren met elkaar over de wedstrijd en over van alles en nog wat, met een kannetje bier, en om de honger te stillen, genieten van een heerlijke bal gehakt van Ellen. Hoe mooi kan een zaterdag- of zondagmiddag zijn? 

Maar ja, voorlopig is dat even niet aan de orde. En als we de berichten mogen geloven, dan hebben we het ergste nog niet gehad.

Wij van Ik Worstel En Kom Boven hebben daarom gemeend om alle fans bij wie het blauwgele bloed door de aderen stroomt te helpen met het doorstaan van deze wekenlangdurende Luctorloze beproeving: Hieronder vindt u een paar video's met twee authentieke bal gehakt-recepten die worden bereid door twee door de wol geverfde vakmensen. Allebei delen ze met u met veel kennis van zaken de fijne kneepjes van het bal gehaktvak.

Wij van IWEKB hebben beide films met grote interesse bekeken en hebben veel opgestoken. (Gebruik geen paneermeel maar gedroogd wit broodkruim, en draai de ballen altijd met natte handen!)

Wij hopen dat u zich ook laat inspireren tot het draaien en braden van een overheerlijke bal gehakt. Of stuur het linkje anders even door naar uw vrouw.

Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten