donderdag 17 september 2020

BREAKING: Luctor B1 treft onheil in aanloop naar derby met PH

Zojuist is op de IWEKB-redactie bekend geworden dat Luctor B1 getroffen is door acute personele problemen. Wegens privacyredenen kunnen we u niet meedelen om welke personen het gaat, maar we kunnen u wel vertellen dat - mocht er geen gunstige testuitslag volgen - teammanager Patrick aanstaande zaterdag tijdens de derby Luctor B1 - PH B1 als enig staflid in de dug-out plaats zal nemen. 

Welke stafleden wat precies mankeren blijft vooralsnog in nevelen gehuld.

Gaat Teammanager Patrick het opnemen tegen coach Bert? 

Wij spraken met beoogd coach ad interim Patrick over de hele toestand.

IWEKB: Patrick wat ging er door je heen toen je gevraagd werd dat je a.s. zaterdag misschien de hoofdcoach bent in de derby?
Patrick: Hier droom je altijd van. Je weet natuurlijk dat de kans niet groot is dat ze ooit een beroep op je doen, maar je moet er wel rekening mee houden.
IWEKB: Ik heb mensen op de club gesproken dat juist jij zo geschikt bent als invaller, gezien jouw ervaring als reservekeeper in het betaald voetbal. Hoe zie je dat zelf?
Patrick: Die mensen hebben het goed gezien. Het is niet voor iedereen weggelegd om jarenlang een bijrol te moeten spelen om dan ineens te moeten vlammen, als dat van je gevraagd wordt. Die bagage heb ik wel.
IWEKB: Aan de andere kant, je hebt nooit echt op hoog niveau gevoetbald, alleen maar gekeept. Hoe ga je om met die handicap?
Patrick: Wat zijn dat nou weer voor vragen? Wil je nog wel met mij meerijden de volgende uitwedstrijd?
IWEKB: Dankjewel voor dit gesprek Patrick.Geen opmerkingen:

Een reactie posten