dinsdag 21 april 2020

Teammanager C1 laat weer matje groeien. Eega glijdt bijna van fiets.

Van onze societyverslaggever

Het is al een tijdje noodgedwongen rustig geweest op deze plek (het einde van de corona-lock-down is nog niet in zicht), maar vandaag kunnen we toch een mooie primeur melden: Patrick, de teammanager van Luctor C1, heeft besloten om weer een nostalgisch matje te laten groeien in zijn nek. De wat oudere Heraclesfans onder u, die vroeger ook in het oude stadion aan de Bornsestraat te vinden waren in de tijd van Ton Pattinama en Folkert Velten, zullen zich Patrick ook nog wel herinneren als stand-in keeper van Heracles 1.

De modebewuste Patrick ging in die tijd door het leven met een vurrrrukkelijke jarentachtigmat zoals u hieronder kunt aanschouwen. (Excuses voor de kwaliteit van de foto. Kleurenfoto's waren in de jonge jaren van Patrick nog niet zo gangbaar als vandaag)

Teammanager Patrick (geheel links) 
Het was sowieso de tijd van een maatje meer voor Patrick. Naast de haren mocht ook zijn keepersshirt wapperen in de wind. En zijn keepershandschoenen waren zo ruim, dat in elke vinger een volgroeide bunzing zou passen.

Petra glijdt bijna van bagagedrager
Maar dat was vroeger. Tegenwoordig heeft de teammanager (en parttime keeperstrainer van Luctor 1) een meer eigentijdse coupe. Althans, dat had hij toen we Corona alleen nog maar kenden als zomers importbiertje. Inmiddels hebben we er al een maandje kapperssluiting op zitten en is zijn mat van weleer weer in volle glorie te bewonderen. Dit tot tevredenheid van zijn eega Petra, die gisteren bijna van de bagagedrager gleed toen ze zittend, achterop de fiets, de wapperende manen bewonderde van haar eigen Hans Klok.

Wellicht is dit het begin van een nieuwe trend in coiffureland en zullen binnenkort nog meer Luctorprominenten met een mooie nostalgische mat getooid gaan. We gaan het zien.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten