zaterdag 11 januari 2020

Fans C1 teleurgesteld bij voorjaarsseizoenopening: Geen ballen gehakt

Kort nieuws: In de eerste wedstrijd na de winterstop mocht het keurkorps van coach Huub aantreden tegen Juventa C1 in Wierden en zoals gewoonlijk waren de Luctorfans weer in groten getale meegereisd naar Sportpark 't Lageveld. Wat ze voorgeschoteld kregen was huilen met de pet op. De spelers van Luctor kregen maar geen vat op de bal (veel te zacht en te licht volgens de spelers) wat resulteerde in een foutenfestival op het veld. Juventa profiteerde hier optimaal van en wist de wedstrijd met 4-2 naar zijn hand te zetten. Kan gebeuren, dachten de Luctorfans, geen man overboord. Gauw naar binnen voor een bal gehakt. Maar dat viel even tegen: De kantine van Juventa had nog geen warme waardoor er niet veel meer besteld kon worden dan broodjes kaas en droge worst. De fans keken elkaar aan alsof ze het in Keulen hoorden donderen.

Er werd mij door de fans dan ook dringend verzocht om verder geen woorden meer vuil te maken aan deze voor iedereen teleurstellend verlopen seizoensopening.

Hopelijk lezen ze dit stukje ook bij ON, de oude club van coach Huub, en tevens gastheer van Luctor C1 in de volgende wedstrijd aanstaande dinsdagavond. Voor de zekerheid toch maar wat ballen draaien die middag zou ik zeggen.

Voor de liefhebbers hebben we ook nog foto's van de wedstrijd die u HIERRR kunt bekijken en als troost een filmpje over hoe je een echt lekkere bal gehakt maakt.


1 opmerking: