maandag 16 december 2019

Bierkannenklassement Dilano & Huub

Wij van IWEKB proberen u op deze plek op de hoogte te houden van alle belangwekkende en minder belangwekkende zaken over het reilen en zeilen van Luctor et Emergo. Ook als u als lezer tips heeft over aangelegenheden die Luctorvolgers moeten weten, dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Een van die aangelegenheden waarover wij vanaf heden tot aan het eind van het seizoen 2019-2020 zullen gaan berichten is de bierkannenrekening die Luctor B2/C2-coach Dilano en Luctor C1-coach Huub met elkaar zijn overeengekomen. De afspraak tussen de twee dorstige oefenmeesters is als volgt: Wanneer één van de twee coaches een speler uitleent aan de andere coach, dan zal hij daarvoor schadeloos gesteld worden met één gevulde bierkan uit de Luctorkantine.

De statistici van de IWEKB-redactie zijn aan het rekenen geslagen en hebben een grafiek gemaakt (zie hieronder) waarin een en ander heerlijk helder wordt gepresenteerd. Dit overzicht zal na de winterstop wekelijks worden bijgewerkt. Tot nu toe heeft Huub het vaakst een speler geleend voor officiële wedstrijden, daar staat tegenover dat Dilano ook een handvol spelers heeft geleend voor een paar sessies van de trainersopleiding. Oplettende volgers zullen wellicht opmerken dat er al meer spelers over en weer zijn uitgeleend dan het aantal kannetjes die hieronder getoond worden, maar we hebben de reeds geconsumeerde kannetjes afgetrokken van de totaalrekening.

Wordt vervolgd.
Dilano heeft een kleine voorsprong op Huub: 8 om 7


Geen opmerkingen:

Een reactie posten