zondag 20 oktober 2019

De Horst host en hijst op heerlijke Hollandse avondOp het moment van dit schrijven zullen vele bezoekers van de Hollandse Avond van Luctor et Emergo nog de naweeën voelen van gisteravond. Met een mix van plezier en prik in het hoofd zal er nog worden geneuried op Vier zomers lang of maakt niet uit wat voor meezinger. Het was weer een evenement waar GEZELLIGHEID in hoofdletters wordt geschreven. De organisatie had het'm weer geflikt met een line-up bestaande uit Freddie Hoekstra, Maikel Dokter, Hans Velema, Willem Barth, Joop Evers en als kers op de taart Dirk Meeldijk. De artiesten werden begroet door een stampvolle kantine met enthousiaste fans van het Nederlandstalige lied. Luctor zorgde voor een tjokvolle biertank met alle hens aan dek achter de biertaps. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor weer een historisch gezellige avond.

Was u er niet bij maar wilt u toch een beetje sfeer proeven, of was u er wel bij en wilt u er nog even induiken? Kijkt u dan HIERRR naar de fotoreportage die uw IWEKB-verslaggever gemaakt heeft.

Omdat hij vandaag op vakantie gaat is er geen tijd geweest om de wazige en mislukte foto's er uit te vissen. Dat doen we wellicht later nog wel een keer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten