zondag 2 juni 2019

Opvallende move Tom Makkinga: "Ik word spits"

Na afloop van zijn laatste wedstrijd voor Luctor C1 tegen KOSC C1 (3-2) kwam keeper Tom Makkinga gisteren met spectaculair nieuws. De talentvolle goalie maakte bekend dat hij per direct stopt als keeper en verder gaat als spits. Makkinga liep al een tijdje met het idee om zijn keepershandschoenen aan de wilgen te hangen, maar na de laatste wedstrijd tegen KOSC, waarin Luctor C1 in een fantasieopstelling aantrad, en Tom in de spits mocht, ging de kogel door de kerk. Ongetwijfeld speelde mee dat Tom tegen KOSC een geweldige pot speelde als midvoor. Hij scoorde twee keer waaronder één schitterende kopbal.

Tom krijgt een knuffel van Teun na zijn gelijkmaker

"Ik ben er nu wel klaar mee" aldus een opgeluchte Makkinga. "De ritjes naar de Keepersuniversity gingen mij steeds meer tegenstaan. Michel Veurink is een geweldige keeperscoach hoor, daar niet van, maar hij laat steeds weer van die hele gore scheten, waar je gewoon bij staat. En dan kijkt hij je triomfantelijk aan met een grijns van oor tot oor, bah! Ik ga nu verder als spits. Ik denk dat ik in mijn nieuwe rol ook ver kan komen. Ik heb in de laatste twee wedstrijden al 3 keer gescoord!

En daar is Toms tweede: 3-2
Toms zaakwaarnemer kan zich helemaal vinden in zijn carrièreswitch. "Och man die scheten van Michel, niet normaal meer. Ik kreeg Ingrid al niet meer mee, zo erg was het."

Michel Veurink vindt het jammer dat Tom niet meer van zijn diensten gebruik gaat maken maar wenst hem veel succes zo vertelde hij IWEKB: "Hij is een topkeeper, maar ik denk dat hij het als spits ook ver gaat - PPRRFFRRFFTT! - schoppen."
IWEKB: "Liet u nu de wind vliegen meneer Veurink?"
Michel Veurink: "Dat moest even. (knipoogt)  Wie de huur niet betaalt, die moet er uit, HAHAHAHAHA!"
IWEKB: "Meneer Veurink, ik dank u voor dit gesprek."

Voor de fans hebben we nog foto's van de wedstrijd Luctor C1 - KOSC C1 die u allemaal HIERRR kunt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten