zondag 26 mei 2019

Zegereeks Luctor C1 duurt voort.

As is verbrande turf, maar wat as het team van coach Huub alle wedstrijden net zo opvatte als de afgelopen drie wedstrijden? Gisteren werd ook NEO - waar voor de winterstop nog kansloos met 7-0 van werd verloren - met een 3-0 overwinning op het hoofdveld aan de zegekar gebonden. In alle linies was Luctor superieur aan NEO. De vele fans genoten van het mooie verzorgde spel en het lekkere weer. Als er al iets aan mankeerde, dan was het de echte killermentaliteit die ontbrak bij de gastheren. In de éénnahoogste versnelling bleek goed genoeg tegen het machteloze NEO, dus waarom zouden ze zich dan verder druk om maken?



De gedachten van de jongens op het veld ging al uit naar de hoofdprogramma van die middag: de kampioenswedstrijd van Luctor A1. Daar mochten de spelers van C1 bij de opkomst voor de sfeeractie zorgen met tientallen blauwe en gele rookbommen. Dat was toch veel mooier dan zo'n spek-en-bonenpot?



Ach ja, dat was misschien wel zo, maar een blik op de stand leert dat Luctor de komende week als alles mee zit nota bene nog tweede kan worden. Maar de kans daarop is nihil, want coach Huub heeft zijn jongens al beloofd dat de laatste wedstrijd van het seizoen tegen KOSC in een fantasie-opstelling zal worden afgewerkt. Tom als veldspeler, Ryan in de goal, dat werk. Tweede worden in de "Eerste Klasse 08 Voorjaar"geeft namelijk geen recht op Europees voetbal, dus het zal allemaal wel was de gedachte bij staf en spelers.

Hoe het ook zij, speciaal voor de zaakwaarnemer van Dylan hebben we weer onmeunig veel foto's gemaakt. Die kunt u HIERRR allemaal bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten