zondag 5 mei 2019

Niek Postma grote winnaar Kelderklassegala

Beduusd is hij er van, Niek Postma. De gala-avond die aanelkaar gepraat werd door Mats de Groot, ondersteund door zijn assistent Gerco Kroeze stond helemaal in het teken van de grote ster van Luctor 3. Hij kan het nog steeds niet helemaal bevatten wat hem zojuist is overkomen. Op het Nationale Kelderklassegala dat dit jaar voor het eerst gehouden werd op Sportpark De Horst was het Niek Postma die met de drie belangrijkste prijzen aan de haal ging. Niek haalde zowel de beker voor "Hekwerker van het jaar", "Kortste invalbeurt van het jaar" alsook "Griepje van het jaar" binnen. Daar kan PFA Player of the Year 2018-2019, Virgil van Dijk nog een puntje aan zuigen.

Een apetrotse Niek toont zijn 3 prijzen: "Hekwerker, Kortste Invalbeurt en Griepje van het jaar". Hulde!


In zijn dankwoord bedankte Niek zijn familie en vrienden voor de steun die hij dit seizoen van hen mocht ontvangen. "Zonder jullie had ik hier nu niet gestaan!" Aldus een geƫmotioneerde Niek.

De gala-avond werd opgeluisterd door Maikel Dokter, dus de stemming zat er weer goed in de Luctorkantine. Hiervan hebben we natuurlijk foto's gemaakt. Die kunt u HIERRR allemaal bekijken.

1 opmerking:

  1. Wij als de Vierde Man van onze Boy'"s hebben genoten van het Feest
    Super bedankt
    OP na het volgende Kampioenschap Jongens

    BeantwoordenVerwijderen