zondag 26 mei 2019

Luctor 6 verrast met 4-2 winst op GFC

Zoals de vaste lezers van dit blog inmiddels wel weten is er elk jaar één team dat een seizoen lang gevolgd wordt door Ik Worstel En Kom Boven. Dit seizoen dat bijna ten einde is, was Luctor C1 "de gelukkige". Maar andere teams mogen zich altijd melden bij uw IWEKB-verslaggever met een verzoek voor een (foto)verslag. Vorige week meldden twee afgevaardigden van Luctor 6 zich bij mij met de vraag of ik geen foto's zou willen maken van hun laatste wedstrijd van het seizoen.

Gelukkig had ik nog een gaatje in mijn agenda en Luctor 6 mocht dan wel onderaan staan in de Kelderklasse , waarom zouden zij niet een keer in het middelpunt van de belangstelling mogen staan? 

Daarom toog uw IWEKB-verslaggever speciaal voor de fans van Luctor 6 op zondagochtend op zijn fiets naar De Horst om foto's te maken van de wedstrijd Luctor 6 - GFC 4. Hieronder een selectie van de meest memorabele momenten. Ondanks de 4-2 winst (met een fraaie hattrick van Randy Veldhuis) eindigde Luctor 6 roemloos onderaan in de Kelderklasse, maar wat gaf het, deze mooie overwinning pakken ze Luctor 6 niet meer af!

Het was dringen voor uw IWEKB-verslaggever om nog een plekje in het fietsenrek te krijgen. 

Randy Veldhuis scoort 1-0!

Scheidsrechter Post fluit voor rust.

Randy Veldhuis kopt de 3-1 tegen de touwen en maakt zijn hattrick compleet!

Randy Veldhuis krijgt een applauswissel. Het publiek staat op de banken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten