zondag 21 april 2019

Luctor viert wederopstanding dag voor Pasen

Het is het weekend van de wederopstandingen. Vandaag is het Eerste Paasdag, het feest dat Jezus Christus is opgestaan uit de dood. Maar gisteren werd er op Sportpark De Horst al een hele andere herrijzenis gevierd: Luctor 1 - door vriend en vijand al beschouwd als dood en begraven - heeft gisteren een grote stap gezet naar lijfsbehoud in de Tweede Klasse J. SDC werd in een spannende thuiswedstrijd, mede dankzij het geweldige keeperswerk van Niels Middelkamp, met 1-0 aan de kant gezet. Luctor staat nu 3 punten los van rode lantaarndrager MVV dat nog wel een aantal wedstrijden te goed heeft. Toch is de hoop nu groot dat directe degradatie hiermee is afgewend.

Sinds de winterstop heeft de ploeg van Remco Hammink de stap naar volwassenheid gemaakt door te gaan verjongen. Het toevoegen van Kevin Damhuis aan de selectie heeft zijn waarde inmiddels al bewezen en gisteren deed Hammink er nog een schepje bovenop met het debuut van het jongste Luctornestkuiken: de 16-jarige B-Junior (!) Deniz Oldenburger.mocht voor het eerst invallen bij de grote meneren van Luctor 1. Hij maakte meteen indruk met zijn dynamische spel en loopvermogen.

IWEKB was er bij en maakte foto's van de tweede helft en van de viering na afloop. Hieronder vindt u een kleine selectie. De rest van de foto's kunt u HIERRR bekijken.

Doelpuntenmaker Simao Abchir wordt geknuffeld door zijn ploeggenoten

Deniz Oldenburger maakt een prima invalbeurtIvan moet nog even op zijn debuut wachten
Geen opmerkingen:

Een reactie posten