zondag 7 april 2019

Fans NAC kunnen toch nog juichen tegen Heracles

Het valt dit seizoen niet mee om NAC-supporter te zijn. De hekkensluiter solliciteerde ook gisterenavond weer, in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (uitslag 1-0), nadrukkelijk naar een plekje in de Keukenkampioendivisie. Uw IWEKB-verslaggever zag hoe de nieuwe turn-around manager Ruud Brood zijn team met de volgende drie opdrachten het veld in had gestuurd:

  1. Met 10 man achterin blijven hangen.
  2. De bal naar voren peren richting Te Vrede. 
  3. Bij spelonderbrekingen tijdrekken. 
Het Brood-effect miste zijn uitwerking niet, want de elf Bredanaars kweten zich uitstekend van hun taak. Precies zoals trainer Brood het had uitgestippeld maakten ze er met elkaar een draak van een wedstrijd van waarin ze maar liefst nul (0!) keer op doel schoten.

Je zou denken dat er op zo'n avond voor de geplaagde NAC-fan in het uitvak weinig te genieten valt, maar niets is minder waar. Er waren dan wel geen noemenswaardige doelpogingen, maar de Noord-Brabanders sleepten wel twee corners uit het vuur. Het dit jaar weinig verwende NAC-uitvak vierde beide hoekschoppen alsof lijfsbehoud in de eredivisie was veiliggesteld. "Hedde gij da gezien?!" Aldus NAC-fan Arnold (achternaam bij redactie bekend) na afloop. "Godnondeju die twee hoekschoppen pakken zenons nie meer af!" 

Spelers maken zich klaar voor de corner van NAC. De hoekschop leverde niets op. (Screenshot Foxsports)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten