zondag 10 maart 2019

Pupil van de week: Sam Procee

Vorige week kreeg uw IWEKB-verslaggever via Whatsapp een berichtje van Henriëtte Poelakker. "Ben je volgende week in de gelegenheid om foto's te maken van de pupil van de week?". Het Luctor PR-commissielid was namelijk verhinderd vanwege verplichtingen voor Radio Almelo in Emmen bij de wedstrijd Emmen - Heracles Almelo. "Kan ik wel, is goed" antwoordde uw verslaggever nietsvermoedend.

Vandaag moest hij nog even aan het Whatsappgesprekje terugdenken. "Henriëtte had natuurlijk allang op het weerbericht gekeken" Want och hemel wat was het een  k%t-weer vandaag. Het kwam met bakken uit de lucht vallen. Niemand leek vandaag zin te hebben in de wedstrijd, met uitzondering van één persoon: Sam Procee. Hij was de pupil van de week en straalde als een vrolijk lentezonnetje. Sam genoot met volle teugen van de warming-up, was zo trots als een pauw bij de opkomst van de elftallen en scoorde beheerst na een mooie solo door de defensie van Colombia, de tegenstander van Luctor van vandaag.

Hiervan hebben we natuurlijk foto's gemaakt (beloofd is beloofd) die u allemaal HIERRR kunt bekijken in het webalbum. Daarna hielden we het nog een tijdje vol langs de lijn. We schoten nog wat meer plaatjes van de wedstrijd Luctor 1- Colombia 1 maar na een minuut of 20 was het voor uw IWEKB verslaggever welletjes geweest. Gauw naar binnen voor een broodje kroket van Ellen. Hadden we wel verdiend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten