zaterdag 2 maart 2019

Dylan, Tom en Teun scoren "in forms" na voetbaldemonstratie tegen DETO

Luctor C1 liet zich in het carnavalsweekend van zijn beste kant zien in het opwarmertje tegen het hoger ingeschaalde DETO C1. Reeds na twintig minuten was de wedstrijd gespeeld want Dylan (3X) en Casey hadden toen al gezorgd voor een 4-0 voorsprong. Daarna veranderde het spel in een trainingspartijtje waarin Luctor de bezoekers nog wat liet terugdoen. De Vriezenveners mochten in de tweede helft twee keer scoren, terwijl Teun, die al drie assists had gegeven, tussendoor ook nog een goaltje meepikte na een geweldige uittrap-assist van keeper Tom. Hiermee wisten drie spelers van Luctor C1 een in form te scoren in FIFA 19, een unieke prestatie. Verder hoeven we over deze oefenpot weinig woorden vuil te maken. Dat doen we dan ook niet, want we hebben wel wat beters te doen: Alaaf!

Er zijn nog wel meer foto's voor de liefhebbers, die u HIERRR kunt bekijken.