zaterdag 16 februari 2019

Ondertussen in de Luctorkantine.... (Deel 3)

Na de wedstrijd Luctor 1 - WSV 1 zit de grensrechter van WSV aan de bar nog wat na te babbelen met zijn collega Jan Soer onder het genot van een goed glas bier. Plots komt er een man de kantine binnenlopen die de WSV-grensrechter aanklampt en hem een bijzonder verhaal vertelt:

"Wat ik noe toch heb met'emaakt, goa ik effen pissen, steet er een keerl noast mie dèn d'r precies zo oet ziet as mie! Echt woar!" Aldus de opgewonden man. "Goat zelf maar 'ns kiek'n!"

Och, denkt de WSV-vlagger, waarom ook niet, ik moest toch al naar de wc. Hij loopt de wc in en warempel, het is nog waar ook. De man in de wc leek precies op de man die hem aansprak in de kantine. En ook deze look-alike klampt de WSV-grens aan.

"Wat ik net toch heb ezeen, nen keerl den precies op mie lik stond noast mie te piss'n!'

De WSV-grens kneep gauw af, waste zijn handen en liep terug naar Jan Soer. "Het is echt waar Jan, in de wc is een dubbelganger van die andere vent, echt bizar gewoon! Hierop draaide Jan Soer zich om naar Henny Boddeman die bardienst draaide. "Hé Henny, vandaag alleen nog maar frisdrank voor Ewald en René. Ze bint weer bezöp'n"!"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten