zaterdag 23 februari 2019

Almelose bende pleegt brutale roof in Limburg

Gisteravond is onder het toeziend oog van 6,543 getuigen een brutale puntenroof gepleegd door een vanuit Almelo opererende internationale bende. De roof vond plaats in Venlo, waar elf mannen van verschillende nationaliteit - allen gehuld in zwart-wit gestreepte boevenpakken - hun slag sloegen tijdens de voetbalwedstrijd VVV - Heracles Almelo. Op een onbewaakt ogenblik versierde Lerin D. een penalty die gretig werd toegekend door arbiter Erwin B. van wie vermoed wordt dat hij ook in het complot zat. Eerder had hij immers verzuimd ook een zuivere strafschop toe te kennen aan VVV.

Na afloop van de wedstrijd kon het brein achter de roof, de Duitser Frank W. zijn lach niet onderdrukken. "Das hat alles gut geklappt!" Met de drie punten in zijn tas stapte hij na de roof met zijn handlangers in een bus die vertrok in noordelijke richting.

De twee verdachten Erwin B. en "Brein" Frank W. (Screenshots NOS en Foxsports)

De beteuterde coach Maurice Steijn van VVV daarentegen stond het huilen nader dan het lachen: "Het is echt schandalig dat je zo hard werkt voor je punten en die worden je dan schaamteloos afgenomen door zo'n groep muiters!"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten