zondag 6 januari 2019

Luctor borrelt nieuwe jaar in

Het vuurwerk en de oliebollen zijn op, de kerstbomen zijn opgeruimd en iedereen is alweer aan het werk, maar het jaar is pas echt begonnen als op Sportpark de Horst de Nieuwjaarsborrel is gedronken. Op de eerste zondag na Nieuwjaarsdag was het in de Luctorkantine zoals altijd weer volle bak om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Voorzitter Sandor Nijkamp hield eerst een korte toespraak waarin hij de plannen en ontwikkelingen (pinapparaat!) van de gezelligste voetbalclub van Almelo en omstreken deelde met de leden.

Daarna werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Er werden bloemen uitgereikt aan voetbalveteranen die al 25, 40, 50 en zelfs 70 jaar (Jan Grobben) hun hart aan Luctor verpand hebben.

Uw IWEKB-verslaggever schoot plaatjes, maar kwam er thuis tot zijn grote schrik achter dat de meeste foto's om onduidelijke redenen wel op de camera te zien zijn, maar zich niet laten kopiƫren naar de computer. Daarom dit keer slechts een beknopt fotoalbum dat u HIERRR kunt bekijken.

Hopelijk kunnen we de andere foto's binnenkort nog toevoegen want morgen gaat de vrouw van uw IWEKB-verslaggever met de camera en SD-kaart naar de digitale tovenaars van Tuffel. Wie weet of Jeordy en zijn whizkids nog een technisch wonder kunnen verrichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten