zondag 11 november 2018

Sponsor Warmes B.V. krijgt korting bij KOSC voor omgekeerd reclamebord

Kort nieuws - Het bestuur van de Ootmarsumse voetbalclub KOSC heeft deze week bekendgemaakt dat na maanden van moeizame onderhandelingen het reclamebordcontract met Warmes BV met twee jaar is verlengd. Het bouwbedrijf uit Lattrop had eigenlijk willen stoppen met de bordreclame maar werd alsnog over de streep getrokken met het aanbod van een flinke korting van maar liefst 50%. Voorwaarde was wel dat het bord dan op de kop moest hangen. Voor de twee directeuren van Warmes B.V. Paul Roeleveld en Rob Warmes was dit geen probleem.

Directeur Rob Warmes: "Paul en ik bint niet zo van de tekst'n. Met leez'n heb vie altied al meute had, doar hem'n we oonze leu wel veur. En ach, as dat bord op de kop hangt, wat maaktt'uut? Vie zeet't veschil toch nie!"

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe omgekeerde bord onthuld voor aanvang van de wedstrijd KOSC C1 - Luctor C1 (Uitslag 1-1) door KOSC-voorzitter Harold Rorink.

Het nieuwe omgekeerde bord van Warmes BV heeft een mooi plekje gekregen achter de goal van het hoofdveld
Rorink denkt binnenkort nog meer sponsors binnen te hengelen: "Voor de kleine sponsoren willen we zelfs verder gaan dan 50% korting. We denken aan 95% korting voor sponsorborden die we boven op het dak van het kleedkamergebouw leggen."

Heeft u ook interesse om voor een spotprijsje uw bedrijf onder de aandacht te brengen? Klikt u dan op deze link.Geen opmerkingen:

Een reactie posten