zaterdag 10 november 2018

Luctor C1 komt van koale kermis thuis

Er had wel wat meer ingezeten vandaag in Ootmarsum. Als de lat op het hoofdveld van KOSC voor rust een centimeter lager had gehangen en na rust een centimeter hoger, dan was het team van coach Huub met een 0-2 overwinning en 3 punten in de tas naar Almelo teruggekeerd. Helaas was het houtwerk de bezoekers vandaag niet gunstig gezind. Bij een 0-1 voorsprong zag Tom tot zijn verdriet dat zijn tegen de lat geduwde bal net achter de lijn neerplofte. In de tweede helft was het diezelfde lat die een prachtig schot van Teun tegenhield waarop Dylan met een kunstige omhaal in de rebound opnieuw de vermaledijde lat als spelbreker vond. Geen 0-2 dus, wat zeker verdiend zou zijn geweest, maar in plaats daarvan bleef het 1-1. Zo kwam Luctor C1 vandaag letterlijk en figuurlijk van een Koale Kermis thuis.