zaterdag 1 september 2018

Heracles haalt vlak voor transferdeadline PH-Matadoor binnen

Heracles Almelo heeft op de laatste dag voor de transferdeadline nog een slag geslagen met het aantrekken van PH-speler Marc Ganzeboom. Bij de meeste voetbalfans van Heracles gaat er bij het horen van zijn naam geen belletje rinkelen maar insiders kennen hem als een gedreven midvoor, die zijn gebrek aan talent, dynamiek en snelheid goed weet te compenseren met een uitgekiend torinstinct. Meestal blijft hij voorin hangen tot er een bal in zijn richting komt die hij dan op de een of andere manier wel in het doel weet te werken. Een type Kees van Kooten dus.

De laatste jaren speelde de geboren en getogen Almeloƫr (49), in het roemruchte PH-Matadorenteam. Het afgelopen seizoen is dit team overigens ook nog te bewonderen geweest op Sportpark De Horst toen de PH-Matadoren waren ingedeeld bij Luctor 5.

IWEKB sprak met Heracles-coach Frank Wormuth en vroeg hem, wat hem bewoog om een 49-jarige bierteamspeler aan te trekken. Wormuth: "Ja das weiss ik eigentlich ook nicht. Bij het neem'n van de teamfoto, kwam hij aufeinmal aangeloop'n und stellde sich netjes an mij vor. Hij zei dat hij de nieuwe spits was, die Mark Jan (Fledderus red.) had aangetrok'n. Ik vond het wel een beetje merkwurdig aber ik ben nog niet so lang bij deze club dus ik dacht het zal wel." IWEKB: Gaat u hem nog minuten geven zondag tegen AZ? Wormuth: "Ich denke schon, want afgeloop'n Sonntag leek het helemaal nergens op. En we gaan naturlich geen spelers aantrek'n die we alleen op de bank laat'n zitt'n. Wer weiss wordt hij de verrassing van dit neue seizoen!"

We zijn nu al benieuwd.

Het definitieve team voor seizoen 2018-2019 met de nieuwe spits Ganzeboom (nog in overhemd) direct achter coach Wormuth


Geen opmerkingen:

Een reactie posten