zondag 27 mei 2018

Cas Horsman bedenker "Wasserradlermenu"

Voor de liefhebbers van lekker en sportief, biedt de Luctorkantine sinds kort een nieuwe delicatesse die bedacht is door Luctor F1 & D1-coach Cas Horsman: Het Wasserradlermenu. Dit menu is een variatie op een snack die al langer verkrijgbaar was aan het snackloket, te weten De Waterfiets. Dit is een grote portie patat speciaal, met twee over de lengte geserveerde frikandellen.

Het is inmiddels traditie geworden dat coach Horsman na elke thuiswedstrijd van de D1 een potje gaat biljarten met zijn assistent Enrique en vlagger Youri. Voordat hij de keu ter hand neemt werkt hij altijd eerst een waterfiets naar binnen, ter voorkoming van een hongerklop tijdens het biljarten. Maar zoals iedereen weet: Een waterfiets moet zwemmen. Daar hoort dus een drankje bij.

Wat is er dan gepaster, zo bedacht Cas Horsman, om daar een Radler 0.0% bij te nemer? Een Radler is immers Duits voor fietser. En wanneer je een Radler combineert met een Waterfiets dan krijg je, u raad het al, een Wasserradler. "Ja het is een mooie combinatie" aldus Cas, "Lekker sportief want er zit waterfiets in de naam en het is alcoholvrij, maar toch boordevol energie!"

Ja, Cas zo hadden we het nog niet bekeken. Eet smakelijk!Geen opmerkingen:

Een reactie posten