zondag 8 april 2018

Overgooiertjesdag bij Luctor D1

De hoofdredacteur van Ik Worstel En Kom Boven had uitgekeken naar de eerste warme voetbalzaterdag van het jaar: "Alle dames morgen een rokje aan hè?" schreef hij in de Luctor D1 - groepsapp. Het was zaterdag immers Rokjesdag. "Prima!" was het sportieve antwoord van de mama van Sil, die een foto van haarzelf meestuurde in haar favoriete Amish-outfit.

Mama van Sil in haar Amishkostuum
Dit was nog niet echt wat de IWEKB-hoofdredacteur voor ogen had gehad, maar dat zou zaterdag wel anders worden. Toen hij de volgende ochtend werd opgepikt door zijn vriend - de papa van Sepp - en met hem naar Sportpark De Horst reed, was hij hoopvol gestemd. Wat zouden de dames allemaal voor moois aantrekken? Eenmaal aangekomen bij Luctor volgde de ontnuchtering. De mama's van D1 schitterden (op drie na) door afwezigheid. De dames die wel waren op komen dagen hadden het verzoek van de hoofdredacteur gewoon genegeerd. De enige die nog enigszins in de buurt kwam, was de mama van Wout, die zich in een faux-lederen broek, met daar overheen een roze overgooier met bloemetjesmotief had getooid. Het was overgooiertjesdag bij Luctor!

Ja zeg als het zo moet?! Dan neem ik lekker een snipperdag. Het weer is veels te mooi om uren lang een stukje te tikken over Avanti D1 - Luctor D1 (uitslag 3-1). En de wedstrijd was nou ook niet echt om over naar huis te schrijven. Dat was de ambiance bij Avanti wel trouwens. Voor de liefhebbers zijn er nog wel foto's die u HIERRR kunt bekijken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten