zondag 18 februari 2018

Mama's Luctor D1 smullen van heerlijke Haaksbergse hengsten.

In de promotiepoule van de Eerste Klasse 04 trof Luctor D1 voor de tweede achtereenvolgende week een najaarskampioen. Dit keer was HSC'21 de gastheer. De jongens van coach Cas boden in het eerste deel van beide helften uitstekend partij en hadden daarin de beste kansen. Toch vielen de goals aan de andere kant. De snelle voorhoede van HSC was de verdediging van Luctor keer op keer te vlug af. Nu kan ik hier wel een uitvoerig verslag gaan schrijven over de het pak slaag dat HSC uitdeelde aan Luctor maar daar zit u vast niet op te wachten. Viel er dan niets te genieten? Zeker wel.

Het uitvak liet zich namelijk van zijn beste kant zien. Ze schreeuwden hun helden hartstochtelijk toe. Hulde hiervoor! Daarnaast waren er in de afgeleefde HSC-kantine enkele pareltjes van elftalfoto's te bewonderen. Ze vielen enorm in de smaak bij de mama's van de Luctor D1-spelers. Zo had iedere mama zijn eigen favoriet.
De mama van Ryan was erg onder de indruk van de woest Indiaanse uitstraling van de meest rechtse, staande speler op bovenstaande foto. (Dus links van de leider met het leren jasje) Zijn weelderige haardos wordt netjes verdeeld in een linker- en rechterhelft, in het gareel gehouden door een strakke hoofdband. En Bjorn Borg zag dat het goed was. Het shirt lijkt een keer te heet te zijn gewassen maar dat vindt de mama van Ryan helemaal niet erg. Ze kan zijn navel net niet zien, wat het juist extra spannend maakt. Er moet iets te raden overblijven nietwaar?


De mama van Teun zal de komende week nog wel een paar keer wakker liggen van de betoverende blik van de meneer die hierboven staat als derde van links. Zijn smalle schouders mogen dan wel schril afsteken bij die van zijn buurmannen, maar zijn bril en imposante blonde coupe compenseren dat ruimschoots. Woody Allen op voetbalschoenen, daar krijg je toch kriebeltjes van?


Last but not least, foto nummer 3. Deze afbeelding viel bijzonder in de smaak bij de mama van Sil, die stiekem ontzettend opgewonden kan worden van man boobs. Ja Patrick, daar kun jij nog een puntje aan zuigen.

Er zijn natuurlijk ook nog foto's van het voetbal, plus nog enkele foto's van de wedstrijd Luctor C1 - Eibergen C1, die uw IWEKB-verslaggever ook nog even meepikte. Die kunt u HIERRR gaan bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten