zondag 12 november 2017

Luctorvoorzitter Meijer kan niet tippen aan collega Droste van Stevo

Van onze societyverslaggever

Stevovoorzitter Eddy Droste is in een niet representatieve verkiezing gehouden door voetbalblog Ik Worstel En Kom Boven, verkozen tot origineelste clubvoorzitter van het Nederlandse amateurvoetbal. Deze eer heeft de Geesterense preses te danken aan de nieuwste presentatiegids van de roemruchte Twentse voetbalclub.

Godfather Eddy Droste op de voorpagina van zijn presentatiegids

Waar andere voetbalclubs altijd een plichtmatig plaatje van een wedstrijd van het eerste elftal op de voorpagina van hun presentatiegids plaatsen, doet Droste dat heel anders. Hij besloot om zich als een soort Godfather pontificaal op de voorpagina te zetten. Waarom ook niet? Wie het voorwoord leest begrijpt waarom. Hij sluit zijn monoloog als volgt af:
"Me time is belangrijk. Maar het samenwerken en in stand houden van een vereniging is wellicht nog wel veel belangrijker. Dat maakt een vereniging een vereniging. Sociale verbondenheid. En je krijgt er niet alleen zelf heel veel voor terug, maar je krijgt er een hele mooie familie voor terug: De Stevo-familie!"
En om het goede voorbeeld te geven prijkt hij - en alleen hij - als de Godfather van familie Stevo, als il Stevo di tutti Stevi, gekleed als Don Vito Corleone op de voorpagina van de amateurvoetbalclub Stevo.

Op zo'n originele manier van club-pr hebben we Luctorvoorzitter a.i. Klaas Meijer nog nooit kunnen betrappen. Wie het met eigen ogen wil zien, moet even naar de Sportpark De Peuverweide in Geesteren rijden, waar tientallen gidsen over de kantinetafels zijn verdeeld. Er is geen ontkomen aan, aan het hoofd van de clubvoorzitter. U begrijpt, Stevo zet zichzelf op de kaart.

Het voorwoord van Eddy Droste: "Me time is belangrijk". Ja Eddy, die indruk kregen we al.


2 opmerkingen: