zondag 22 oktober 2017

Luctor 6 vervangt Luctor 1 voor officiële teamfoto

Wat de fotograaf vooraf al had gevreesd, is werkelijkheid geworden. De teamfoto die afgelopen donderdagavond gemaakt is van Luctor 1, is door de slechte lichtomstandigheden (kunstlicht) kwalitatief niet goed genoeg voor drukwerk op posters en presentatiegidsen. Omdat het organisatorisch lastig is, om alle spelers van Luctor 1 en de reserves uit Luctor 2 alsmede de begeleidende staf snel weer samen te krijgen, stond de club voor een probleem. Wat nu?

Verschillende alternatieven zijn overwogen, maar op de Hollandse Avond van Luctor kwam elftalleider Bennie Pas van Luctor 6, na een paar biertjes bij de fotograaf met het voorstel om zijn team als stand-in voor Luctor 1 te gebruiken voor de elftalfoto. Zij moesten de volgende ochtend toch voetballen, dan kon de IWEKB-fotograaf voor aanvang van de wedstrijd mooi even een foto maken. Dat vond de fotograaf wel een creatieve oplossing. En zo geschiedde.

Toen de fotograaf zich vandaag om tien voor tien meldde op veld C, bleek elftalleider Bennie zijn team nog niet te hebben ingelicht. Daarnaast waren er ook geen stoelen klaargezet. Dus moest er even geïmproviseerd worden. Het team werd naar een pupillendoelpunt aan de kant gedirigeerd om nog gauw even vlak voor de aftrap een plaatje te schieten. Een fan die gewapend met paraplu de regen trotseerde stond eigenlijk in de weg op de achtergrond, maar dat vond niemand erg.

Dus, beste Luctorfans, na veel vertraging is hij er nu dan eindelijk: De officiële elftalfoto van Luctor et Emergo 1, jaargang 2017 - 2018.


Wilt u nog meer (onbewerkte) foto's van de fotoshoot zien? Klikt u dan HIERRR!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten