zaterdag 30 september 2017

Enrique Roig gaat goed nat in prestigeduel waterzak

Wie het team Luctor D1 een beetje volgt, weet dat er naast de competitie en beker, ook gestreden wordt om andere belangwekkende zaken. Zo is er op de training elke woensdag een onderling partijtje met als inzet: Team van de week. De spelers van het winnende team worden gehuldigd en vastgelegd op de foto. Omdat beide teams elke keer weer wisselen van samenstelling, kan er een klassement bijgehouden worden van individuele spelers die het vaakst in het team van de week zitten. Aan het eind van het seizoen zal zo ook een speler van het seizoen kunnen worden bepaald.

Enrique gaat nat
Maar het zijn niet alleen de spelers van Luctor D1 wier winnaarsmentaliteit wordt gekweekt. Ook de staf rondom trainer Cas moet elke week 100% inzet tonen. Daarom heeft de D1-coach voor elftalleider Sergio en assistent-trainer Enrique de Waterzakchallenge bedacht: Elke week strijden zijn twee assistenten in een onderling duel wie die week waterzakdienst heeft middels een potje "Steen-Papier-Schaar". De verliezer moet dan bij blessures met de waterzak het veld in rennen  om gekwetste spelers met de heilzame spons weer op te lappen.
Het was bar en boos vandaag

En omdat het vandaag met bakken uit de lucht kwam, ging het vandaag echt ergens om. Zowel Enrique als Sergio waren er alles aan gelegen om lekker droog in de de dug-out te blijven, want och jongens wat was het nat daarbuiten. Afijn, de twee kemphanen streden in een best-of-three om wie zich niet nat hoefde laten zeiken door de weergoden. De uitslag was als volgt:

Ronde 1: Sergio papier - Enrique steen: 1-0 Sergio
Ronde 2: Sergio steen - Enrique schaar: 2-0 Sergio
Ronde 3: Sergio papier - Enrique schaar: 2-1 Sergio
Ronde 4: Sergio papier - Enrique steen: 3-1 Sergio wint de challenge!

En zo was Enrique de pineut. Tot zichtbare hilariteit van Sergio moest Enrique meer dan eens - de elementen trotserend - aan de bak met zak, vanwege diverse pijntjes bij de D1 spelers. De sportieve verliezer liet zich niet kennen en droeg zijn lot waardig. Hij zint al op revanche voor de volgende week.De winnaar (breed grijnzend) houdt de paraplu lekker voor zich


Geen opmerkingen:

Een reactie posten