zaterdag 27 mei 2017

Raul Alvarez redt bejaarde van wisse dood
Luctor MC2-coach Raul Alvarez heeft vandaag een heldendaad verricht door een bejaarde automobiliste uit een penibele situatie te bevrijden. De dame was midden op het levensgevaarlijke kruispunt Van Regterenlimburgsingel-Hofstraat stil komen te staan met haar autootje en kreeg het niet meer aan de praat.
Bezweet en behoorlijk aangedaan stapte ze uit om hulp te vragen aan voorbijrazende auto's.

Raul zet zijn Toyota op een verdrijvingsvlak

Gelukkig kwam net op dat moment de Luctorkaravaan van MC2 voorbij. Coach Raul Alvarez aarzelde geen moment en plaatste zijn Toyota Avensis station met gevaar voor eigen leven op een verdrijvingsvlak om hulp te bieden.
Terwijl Raul het dametje opving stapte een andere omstander in haar auto om te kijken wat er aan scheelde. Tot zijn verbazing startte het autootje zonder problemen.

Vlug bracht Raul het geƫmotioneerde oude besje terug naar haar auto en adviseerde haar om rustig naar huis te rijden. Dat advies nam zij ter harte.

En zo liep een levensgevaarlijke situatie toch nog goed af door het moedige optreden van Luctorheld Raul Alvarez. Hulde!

1 opmerking:

  1. Bravo Raul! Het lijkt erop dat zijn Toyota bruikbare remmen heeft en dat de man plus alles een goede en snelle reactie is op verkeersongevallen.
    Ik ben verschillende keren getuige geweest van levensbedreigende situaties met betrekking tot autopech of gewetenloze bestuurders die een gevaar vormen voor zichzelf en anderen.
    Dat is de reden waarom ik voortdurend bezig ben met technisch onderhoud en reserveonderdelen https://www.reservedelenstore.nl/ van mijn Toyota Prius krijg, niet omdat ik me niet alleen zorgen maak om mijn leven en degene die op de passagiersstoel zit. In geval van een onvoorziene situatie, wil ik er zeker van zijn dat mijn auto me niet in de steek zal laten en ik zal mijn best doen omwille van mijn ervaring om geen deelnemer aan het ongeval te worden. Ik geloof oprecht dat iedereen hetzelfde zou doen als Raul!

    BeantwoordenVerwijderen