zondag 14 mei 2017

EN LUCTOR 2.... DIE BLIJFT ER IN!!! ...EN LUCTOR 2 DIE BLIJFT ER IN!!!

Opnieuw was er feest bij Luctor. Er werd al weken naar toegeleefd, maar vandaag werd het eindelijk definitief. Luctor 2 blijft behouden voor de Eerste Klasse. Reden voor een feestje.

Uw IWEKB-verslaggever kon daar helaas niet bij zijn want hij reed mee met het eerste, dat voor de zoveelste keer dit seizoen kampioen probeerde te worden, in Twello tegen Voorwaarts. Maar dat lukte weer niet. In de tweede helft kreeg Luctor 1 een penalty tegen en mocht Emrah Velom met rood vertrekken. Voorwaarts scoorde 1-0 uit de strafschop en wist met veel kunst- en vliegwerk deze stand tot het eind vast te houden. De klap kwam hard aan bij de harde kern van Luctor 1. Ze hadden wel vijf minuten nodig om dit te verwerken. Maar daarna was het over met de droevenis want

LUCTOR 2.... DIE BLIJFT ER IN!!! ...EN LUCTOR 2 DIE BLIJFT ER IN!!!

Als u toch nog geïnteresseerd bent in de foto's van alles rondom de wedstrijd Voorwaarts 1 - Luctor 1 klikt u dan HIERRR!