zaterdag 20 mei 2017

Eindelijk prijs voor Ferhat Ayhan

"Deze pakken ze me niet meer af!"

Een apetrotse Ferhat. (Foto M. Pouwel)

Luctor 1-reserve-aanvoerder Ferhat Ayhan heeft er lang op moeten wachten dit jaar, maar het is hem nu eindelijk gelukt: een prijs pakken met Luctor.

Ging het'm afgelopen donderdag nog mis tegen Schalkhaar, nu was het wel raak. Want zijn zoon Suat won vandaag met Luctor F1 op het sterk bezette toernooi van SC Enschede de derde plaats, goed voor een mooie beker. De jongens versloegen drie hoofdklassers waaronder Colmschate, de ploeg waar Ferhat zelf met Luctor 1 nog zijn tanden op had stukgebeten.

Een dolgelukkige Ferhat was apetrots dat hij de mooie prijs van zijn zoon ook even mocht vasthouden. "Ja wat denk jij dan?!" Zo vertelde hij uw IWEKB-verslaggever. "Het hele jaar doe je je stinkende best, en als je dan een prijs pakt, mag je er ook wel even van genieten, wij gaan vanavond een mooi feestje vieren!"

"Maar moet je niet fit zijn voor morgen, voor de nacompetitiematch tegen Winterswijk?" Vroeg uw verslaggever. Ferhat: "Ja zeg, we kunnen wel aan de gang blijven, ik heb nu toch een prijs?"

Daar had Ferhat wel een punt. Gefeliciteerd Ferhat, geniet van je mooie prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten