zondag 26 maart 2017

Grote opluchting bij Luctor: Ballen en zak Harm gered

"Wie heeft de ballen en de waterzak meegenomen?"...........

Dat was even schrikken, gisteren op de terugweg vanuit het verre Lichtenvoorde, toen coach Robbie vanuit de bijrijderstoel van de auto van de papa van Chiel zijn berichtje verstuurde. Luctor D1 had er eerder die dag tegen LONGA'30 in een spannende wedstijd drie hele belangrijke punten opgehaald, maar tegelijkertijd wel de waterzak en het net met voetballen laten liggen. Niemand had er aan gedacht om de spullen weer mee terug te nemen naar De Horst.
Als het nou bij SVZW of De Tukkers was geweest, maar nee LONGA'30 dus. Wat nu? Robbie zag er als een huis tegenop om bij Harm te moeten opbiechten dat ze zijn ballen en zak in de Achterhoek hadden achtergelaten. Gelukkig zijn ze bij Luctor niet voor één gat te vangen.


Redder in nood Henk Ordelman
Na wat heen- en weergebel, werd er een oplossing gevonden: LONGA-2 moest een dag later namelijk in Tubbergen spelen tegen TVC-2. Dan kon hun elftalleider en vlagger Henk Ordelman mooi de ballen en zak van Harm meenemen naar Tubbergen. Uw IWEKB-verslaggever wilde op zondagochtend dan wel even naar TVC rijden om de spullen daar op te halen. Zo gezegd, zo gedaan.

Toen uw verslaggever het blijde nieuws aan Robbie vertelde, sprong hij een gat in de lucht. "Zou je LONGA'30 en in het bijzonder Henk Ordelman hartelijk willen bedanken voor de belangeloze medewerking?" Tuurlijk Robbie, bij deze. De geplaagde Luctor D1-coach kan weer opgelucht ademhalen, de ballen en zak van Harm waren gered. En de huid van Robbie ook. 

Harm is tevreden: zijn zaakje is weer compleet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten