zondag 8 januari 2017

Luctor luidt 2017 in met nieuwjaarsborrel



Op 8 januari waren de Lucotrleden uitgenodigd om samen met het bestuur van de mooiste club van Almelo te toosten op een sportief en gezellig Luctorjaar. Daarnaast werden zoals altijd ook dit keer de jubilarissen in het zonnetje gezet door voorzitter Ernst Soer. Van half elf 's ochtends tot één uur 's middags waren de drankjes en hapjes op kosten van Luctor, want de club weet hoe het zijn leden - een bonte verzameling van levensgenieters - moet koesteren.

Ik worstel en kom boven was er bij, en schoot een paar foto's. Hieronder een kleine selectie, plus een link naar het webalbum.


De voorzitter vertelt een anekdote: "Jubilaris Mats de Groot had een keer bardienst toen een grote zilverruggorilla de Luctorkantine binnenstapte. 'Mag ik een colaatje-vieux?' riep de gorilla en gaf Mats alvast een tientje. Barman Mats dacht bij zichzelf: 'Gorilla's weten vast niet hoeveel drankjes kosten' en gaf hem toen een blikje Hoppe en maar 50 cent wisselgeld terug. 'Goh' zei Mats tegen zijn harige klant, 'Gorilla's zien we hier niet zo vaak op De Horst'. 'Ja vind je het soms gek met zulke prijzen?' Riep de gorilla geïrriteerd. 'Dit is echt de laatste keer dat ik hier de kantine binnenstap!'"























Voor nog veel meer foto's, klikt u hierrrrrrrr

Geen opmerkingen:

Een reactie posten