dinsdag 4 oktober 2016

Teun ingezworen als nieuwe voorzitter Heracles Almelo

Scheidend voorzitter Jan Smit met zijn opvolgers
Vandaag is in het Polman Stadion na een korte ceremonie, het nieuwe bestuur van Heracles Almelo ingezworen. Het nieuws heeft ook een blauw-geel tintje want de nieuwe voorzitter is niemand minder dan Teun uit Luctor D1. Hij zal worden geassisteerd door Kjell (penningmeester) en Niek (secretaris). 

De blonde linkspoot van Luctor bleek de beste papieren te hebben om de voorzittershamer ter hand te gaan nemen aldus Anke Westera van de selectiecommissie: "Teun is een voetbaldier in hart en nieren en heeft al jaren een seizoenkaart bij Heracles Almelo. Daarnaast heeft hij veel bestuurlijke ervaring in de leerlingenraad op OBS De Weier. Als persoon is hij daarnaast heel bescheiden. Hij hoefde niet persé voorzitter te worden, penningmeester was ook goed want hij kon namelijk goed rekenen, zo schreef hij in zijn sollicitatiebrief. We hebben er alle vertrouwen in dat hij van zijn voorzitterschap een succes gaat maken." aldus Westera.

De kersverse preses heeft er zin in. Zo verklapte hij tegen uw IWEKB-verslaggever dat hij de plannen die voetbalconsultant Chris Woerts deze week aan de KNVB presenteerde liever nog vandaag dan morgen van tafel veegt. Teun: "Deze man beweegt zich als een olifant in een porseleinkast. Meer dan de helft van de Nederlandse BVO's hebben weloverwogen besloten om op kunstgras te gaan spelen maar meneer Woerts noemt ons daarom het lachertje van Europa. Iedereen moet van hem weer verplicht terug naar natuurgras. Als hij denkt dat hij met deze uitspraken de handen op elkaar kan krijgen dan is hij bij Heracles Almelo aan het verkeerde adres! Binnenkort ga ik met mijn collega's en mijn voorganger Jan Smit (die Teun in gaat werken. [red.]) om de tafel, om te zien hoe we dit ballonnetje van meneer Woerts gaan doorprikken."

Wij van Ik Worstel En Kom Boven wensen Teun, Kjell en Niek hierbij ieder geval veel succes!

>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten