zaterdag 1 oktober 2016

Luctor D1 laat zich kaas van het brood eten

Kort nieuws - Op de eerste zaterdag van oktober had Luctor D1 zich voorgenomen om via een overwinning tegen hekkensluiter Longa aansluiting te maken met de middenmoot in de Derde Divisie G. De wedstrijd tegen de puntloze ploeg uit de Achterhoek leek vooraf de uitgelezen mogelijkheid hiervoor. Dit pakte voor coach Robbie en zijn jongens helaas heel anders uit. Longa groef zich vanaf de aftrap in op eigen helft met maar één opdracht: tegenhouden. Luctor had twee keer dertig minuten het betere van het spel maar miste de overtuiging en de intelligentie om Longa af te straffen. Toen Longa aan het eind van de eerste helft uit het niets ook nog 0-1 maakte wist je dat Luctor het heel moeilijk ging krijgen. In de tweede helft speelde Robbie de jokerkaart (Rogelio in de spits) en was het een paar keer dicht bij een doelpunt. Maar het was een wedstrijd van net niet. Gescoord werd er niet meer waardoor Luctor een hele zure nederlaag incasseerde. Achteraf was de teleurstelling groot maar coach Robbie toonde zich standvastig: "De slag is verloren maar de oorlog zeker niet!"

Het was een wedstrijd van net niet. Deze bal van Rogelio belandt op de paal.