zondag 19 juni 2016

Vrijwilligersavond waarschijnlijk zonder noemenswaardige incidenten verlopen

Gisteren zijn de Luctorvrijwilligers traditiegetrouw in het zonnetje gezet op de jaarlijkse vrijwilligersavond van Luctor et Emergo. Ze mochten samen met hun partners aanschuiven voor een hapje en een drankje in de oergezellige kantine van De Horst, waar alles weer tot in de puntjes was geregeld. Heerlijke Hollandse Nieuwe (hoogstpersoonlijk schoongemaakt door Jeffrey), een uitgebreid warm en koud buffet, bediening op het niveau van Twentse brulfte (lege glazen waren een zeldzaamheid) en oergezellige muziek van de gladgeschoren DJ-klonen André en André.

Uw Serieus Luctorverslaggever (die een week eerder zwaar gewond was geraakt bij een potje voetballen met zijn zoon en dochter op het trapveldje) nam ook een kijkje, al moest hij halverwege de avond helaas afhaken toen zijn pijnlijke knie en kuit hem weer gingen opspelen. Tot dat moment was de avond, op een enkel gevallen dienblad na, vlekkeloos verlopen. Op de vraag of er daarna nog kantinemeubilair gesneuveld is moeten wij u dus het antwoord helaas schuldig blijven. Wie het echt wil weten, kan het best even navragen bij de feeststemmingscoördinator van Luctor (en ervaringsdeskundige) dhr. R. Damhuis.

Hieronder volgt een fotoselectie en onderaan ook een link naar het webalbum.

Hallo mensen, welkom allemaal!


Nog een paar glaasjes en dan gaan zij ook losFeeststemmingcoördinator en commissielid haringverzorging in geanimeerd gesprek

Hier had de feeststemmingscoördinator niets mee te maken

De schoonmaakploeg wordt op nauwlettend in de gaten gehouden

Het is begonnen!De Hollandse Nieuwe smaakten weer Fantastico

Maar ook het warme buffet was niet te versmaden


Er waren zelfs vitamines


Ze houdt het nog goed vol

De dj's zijn inwisselbaar op zowel voornaam, kledingkeuze alsook haardracht

Hier, heb je deze al gezien?Ze lust er wel pap vanEn toen vond uw verslaggever het wel welletjes. Voor de rest van de foto's klikt u onderstaande link.


Luctor Vrijwilligersavond 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten