dinsdag 28 juni 2016

BREAKING!: Primeur voor Luctor, D1 gaat Divisie spelen

Vandaag is bekend geworden dat Luctor D1 volgend seizoen de overstap gaat maken van Hoofdklasse naar Derde Divisie. Luctor D1 neemt een vrijgevallen plaats in van een team dat geen representatief elftal op de been kon brengen waardoor Luctor D1 - dat dit jaar pas na een beslissingswedstrijd werd uitgeschakeld voor het kampioenschap in de Hoofdklasse - als eerste reserve deze plek inneemt.

Blije coach eet liever zijn shirt op dan niet spelen
Toen coach Robbie hoorde van de uitnodiging van de KNVB om met zijn team deel uit te gaan maken van de elite van het jeugdvoetbal, hoefde hij niet lang na te denken. Deze kans greep hij met beide handen aan. De reacties bij de supportersschare van D1 waren enigszins gemengd. Iedereen was trots dat Luctor D1 het eerste team in de historie van de club zal zijn dat op dit niveau gaat voetballen, aan de andere kant waren er ook fans die alvast een paar schietgebedjes deden bij het vooruitzicht van het ongewisse avontuur waar hun jongens na de zomer voor gaan kiezen.



Coach Robbie had hier geen last van. Zijn postuur is amper breder dan een doelpaal maar zijn ballen zijn zo groot als kokosnoten. "We hoeven nergens bang voor te zijn, dit is een geweldige kans voor D1 om zich te ontwikkelen en uniek in de historie van Luctor. Ik eet nog eerder mijn lievelingsT-shirt op dan dat we dit laten schieten We gaan ervoor!"

Wij van het Eerste Serieuze Luctorblog wensen Luctor D1 veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten