zaterdag 4 juni 2016

BREAKING: Enrique verkocht aan ATC'65, Sem neemt plek in

Enrique weggeplukt door ATC'65
Terwijl de meeste voetballers hun gedachten al bij de vakantie hebben, draaien hun zaakwaarnemers momenteel overuren. Daar kan men bij het nieuwe Luctor D1 inmiddels ook over meepraten. Deze week is bekend geworden dat Enrique overeenstemming heeft bereikt met ATC'65 om hun D1 te komen versterken. De scouts van de Hengelose grootmacht hadden Enrique al een tijdje in het vizier en lieten hem ook al meetrainen en een oefenwedstrijd meespelen. Toen wisten ze genoeg.

Het is een mooie promotie voor de begaafde rechtspoot, want de D1 van ATC'65 speelt in de Tweede Divisie. Zoniet voor Luctor D1 dat een dragende speler verliest. Wellicht dat de transfervergoeding die Almeloƫrs van ATC'65 ontvangen de kater een beetje kan wegspoelen. In de wandelgangen wordt gerept van een bedrag met twee nullen, maar voorzitter Klaas Meijer houdt zijn kaken stijf op elkaar: "Over geldbedragen praten we niet."

Sem de nieuwe nummer 10
Voor coach Robbie waren de druiven zuur, maar hij liet er geen gras over groeien. Binnen 24 uur had hij een vervanger gevonden in de persoon van Sem uit D2. Robbie: "Sem hikte al tegen de D1 aan, dus de keuze was niet moeilijk. Hij krijgt het rugnummer 10 van Enrique"

Sem was zelf niet bereikbaar voor commentaar over zijn overgang naar D1, want hij is op zomerkamp met de Luctor E-pupillen in het verafgelegen Nutter. Het is zelfs mogelijk, dat hij op het moment van dit schrijven zelf nog niet eens weet dat hij per direct deel uitmaakt van de D1-selectie.

Hoe het ook zij, we wensen hem en Enrique heel veel succes bij hun nieuwe teams.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten